Arctic warriors vastaan paha olo

Espanjaan lähdetään nyt uusin eväin. Viimeksi oli kuivumisen ja huonon syömisen seurauksena ongelmia sapuskan imeytymisen kanssa. Vajavan parin vuoden takaisen kisaraportin voit lukea täältä. Vastaan tuli piste, missä oksensin, eikä mikään enää uponnut, kovasta tahdosta huolimatta. Jokainen suupala vain pisti yököttämään. Kaikista onnettomimmalta tuntui geelien syöminen. Tämä on vahinko, sillä omalla tavallaan geelit ovat erittäin kätevää syötävää.

Jo tuolloin joukkueessa käytettiin hunajaa. Se kuvotutti minua vähiten kaikista huonoimmillakin hetkillä. Jo Mummo tiesi, että heikotuksen hetkellä hunajaa voi hieroa ikeniin, sitä ei tarvitse siis edes psytyä nielemään.

Ensi viikon kisaan olen ladannut laukkuun kunnon satsin luonnollista, mutta silti kätevää urheilusyötävää. Arctic Warriors on lappilainen tuotemerkki, joka valmistaa luonnon mukaisia energiageelejä, sekä paria erilaista vastustuskykyä lisäävä shottia. Energiageeli on hunajapohjainen, mutta terästetty nokkosella ja ruusujuurella. Geeli on niin hyvän makuinen, että se kelpasi nirsoille lapsillekin, jotka eivät muita geelejä ole pystyneeet nielemään.

pakkausgeelit
Geelit pakataan noin 5 tunnin pusseihin.

Arctic Warriors Energia, korvaa Espanjassa teolliset geelit. niitä lähtee mukaan kisaa varten noin 50. Enne kisaa olen jo nauttinut muutamia, ja matkalle pakkasin niitä myös. Kisassa aion lisäksi syödä pähkinöitä, tonnikalaa, leipää, sipsejä ja esim metwurstia. Mitä vaan, missä on paljon energiaa ja se maistuu. Urheilujuomana käytän Nuunia tai High5 zero, tai teen Arctic Warriorsin hunaja geelistä energiajuoman. Tuote soveltuu hyvin myös siihen.

Valmiitheelit

Artic Warriorsin konseptissa shotteja nautitaan jo ennen kisaa. Taistelija-shotti on tarkoitettu käytettäväksi 10 päivän ajan ennen kisaa, yksi shotti joka päivä.

shotit
Shotteja nautitaan etukäteen mm. puolustuskyvyn lisäämiseksi.

 Tätä ohjetta olen nyt noudattanut. Puolustaja-shottia olen myös nauttinut, jotta tehostaisin toipumistani viikon takaisesta vatsataudista. Nämä olen napsinut kuin lisäravinteet ainakin, suoraan napaan aamiaisen yhteydessä, tai sitten osana smoothieta. Tuotteilla on muitakin käyttötapoja, joista en ole vielä kaikkea kokeillut. Tarkempia kokemuksia ruodin, kun palaan kisasta. Tuotteita näkyy olevan hyvin myynnissä ympäri maan, joten kokeilemaan pääsee helposti.

Pakkaaminen on kestänyt päiviä. Osa tavaroista jäi jo pääkaupunkiseudulle Viron viikonloppuna. Siitä huolimatta eteinen on ollut täynnä tavaraa. Kerta kerralta homma kuitnekin helpottuu, kun suurin osa tavaroista on jo itsellä olemassa.

Pyörät pitää pakata ja ottaa käyttöön kisan aikana laatikosta. Uusi pyörä mahtui onneksi helposti valmiiseen laatikkoon.
Pyörät pitää pakata ja ottaa käyttöön kisan aikana laatikosta. Uusi pyörä mahtui onneksi helposti valmiiseen laatikkoon.

 

Pyörälaatikkoon mahtuu mukaan melonta ja kiiepily varusteet ja painavat geelit. Vaatteet jäävät laukkuun pakattaviksi. Laukulla on lemipinimi, ruumiskassi.
Pyörälaatikkoon mahtuu mukaan melonta- ja kiiepilyvarusteet ja painavat geelit. Vaatteet jäävät laukkuun pakattaviksi. Laukulla on lemipinimenä ruumiskassi. Se kuvaa hyvin kokoa ja painavuutta. Pyörälaatikkon ppainoksi tulee sallittu 23 kg ja kassista noin 30 kg. 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: