Kilpailukauden suunnitelmat

Kilpailukauden suunnitelmat

Samalla kun kaverit ovat melomassa Vohandussa, kävin hiihtämässä ja laittelin suksia talviteloille. Ei siis ihmekään, että kisakausi tuntuu tulevan taas nopeasti vastaan, eikä kaikkia kisoja ole vielä lyöty lukkoon. Jotain on kuitenkin jo päätetty ja alkukausi vaikuttaakin selvältä sekä tavoitteiden että aikataulujen suhteen.Xdream02

Kisakausi starttaa viikon päästä Virosta. Yritin jo pari vuotta sitten käydä kokemassa Viron kisahuumaa, mutta vatsatauti teki reissusta turhankin autenttisen Viron matkan. Nyt siis Hiiltomiesten mukaan Xdream-osakilpailuun Tartoon kokeilemaan uudesti onneani.

Kisakalenteri näyttää tältä:
30.4.2017 Ace Xdream, Uniküla
13.5.2017 Spring Adventure, Siuntio
9.-13.6.2017 Red Fox Adventure race, Karjala, Seikkailun EM-kisat
15.7.2017 Nuts Pallas, polkujuoksukisa
heinä-elokuussa mahdollisesti jokin multisport-kisa Suomessa
29.8.-2.9. Czech Adventure Race

Viime vuonna tallustelimme Jussin kanssa Spring Adventuren sekasarjan voittoon. Tällä kertaa kisa on tarkoitus vetää täysin venäjän EM-kisaan valmistavana treeninä joukkueelle. On myös mahtavaa päästä vielä varsin talvisesta Lapista etelään mahdollisesti melomaan ja kokeilemaan maastopyöräilyä poluilla.

01_pienEM-kisakokemus Espanjassa  viime heinäkuussa oli hieno. Nyt keli ja maastot ovat vallantoisenlaiset. Kilpailu on melontapainotteinen, eikä nousumetrejä kerry luonnollisestikaan Pyreneiden tapaan.

Pallaksen polkujuoksu tuli vastaa kirjaimellisesti yllättäen, kun sain nettiryhmässä osallistumisoikeuden kyseiseen koitokseen. En itse koskaan ehdi ilmoittautua näihin kisoihin, niin ajoissa pitää olla liikkeellä. Aiempaa kokemusta on vain muutaman vuoden takaa Pyhän tunturimaratonilta. Nyt siis sattuman kaupan kautta tälläinenkin elämys tulossa.

jani02
Summer Challenge 2015. Kuvaaja Jani Kiri.

Heinä-elokuussa kotimaassa on tarjolla monia mukavia kisoja. Ajankohdallisesti ainakin Summer Challenge tai Avanti night Adventure voisivat olla sopivia kandidaatteja.

Syksyllle on tarjolla muutamakin kiva kisa, näistä todennäköisin on tällä hetkellä Tsekissä järjestettävä Euro-sarjan osakilpailu. Se on jo useana vuonna ollut toivelistalle, toivottavasti tällä kertaa pääsen mukaan!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: