Rakasta ihania urheiluvaatteita!

Rakasta ihania urheiluvaatteita!

Urheiluvaatteet ovat minulle intohimo. Taustalla vaikuttavat ne traumat ja takaumat, mitä omaan urheilijahistoriaani ja kunnollisiin urheiluvaatteisiin liittyy. Teini-ikäisenä isosoissa kisoissa oli itsetunto kovilla pikkukylän tyttönä äidin tekemissä vaatteissa. Vaatesuunnitteluopinnoissa suuntauduinkin nimenomaan toiminnallisiin urheiluvaatteisiin.

Myin loppusyksystä muuton alta muutaman säkillisen Malojaa pois. Oli pakko. Tajusin syyn, kun aloin pakkamaan vaatteitani vähitellen Portugaliin muuttoa varten. Ihan kaikkea ei voinut ottaa mukaan. Omista urheiluvaatteistani tuli melkolailla monta laukullista lastia. Minusta kuitenkin tuntui, että tarvitsin kaikki mukaan. Käytän ihan kaikkia, pidän niistä ja arvostan niitä. Olen aina onnellinen lenkillä, kun voin pukea päälleni kaunista ja toimivaa. Eikä kyse ole mistään kertakäyttömuodista. Laadukkaat vaatteet kun säilyvät, ja kestävät ihan eri tavalla. Juuri mitään ei tarvitse heittää pois vuosienkaan jälkeen. Kaapissani on todellisia helmiä, melkein Aikun luottoparin veroisia.

Lenkillä, ja erityisesti seikkailukisoissa, vaatteet eivät voi olla sinne päin. Huonolaatuiset, ja pahimmassa tapauksessa väärin suunnitellut tai vääränkokoiset vaatteet voivat aiheuttaa hiertymiä, tai ne eivät suojaa tarpeeksi, tai ovat liian kuumat. Toimivuuden lisäksi nyt on ollut kyllä ihanaa, kun on useampia vaatteita samalta merkiltä, minkä vuoksi niitä on helppo yhdistellä. Ja monet urheilumerkin vaatteista käyvät hienosti myös vapaa-aikaan. Itselleni on paljon helpompaa ostaa laadukas kuoritakki, kuin samalla summalla villakangastakki. Jotenkin tunnen saavani rahalle enemmän vastinetta.

Sain Äkäslompolon Sportshopilta luvan tarjota seuraajilleni 15% alennuksen Malojan vaatteista tämän vuoden loppuun, eli vielä muutaman päivän ajan. Suosittelen kokeilemaan! Alen saa verkkokaupasta käyttämällä koodia KATIVEHMAS15. Toivottavasti sieltä löytyy mieluisia. Suosittelen erityisesti hiihtovaatteita, ne ovat niitä minun kaappini helmiä.

Alen saa verkkokaupasta käyttämällä koodia KATIVEHMAS15. Toivottavasti sieltä löytyy mieluisia

Juoksuvaatteiden helmiä ovat Malojan ohuen ohuet tuulitakit.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: